Veggipedia groter dan ooit dankzij bijdrage agf-sector

Veggipedia, de onafhankelijke bron over groente en fruit, is populairder dan ooit. Sinds gisteravond is de site zelfs al meer dan 1 miljoen keer bekeken. De forse groei van het platform is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van verschillende bedrijven uit de groente-en fruitsector.

De informatie op Veggipedia wordt grotendeels aangeleverd door de groente-en fruitsector. Zo kwam de input voor de populaire pagina met informatie over paarse spruitjes van telersvereniging van Nature. Ook heeft het platform een flinke groei kunnen maken dankzij productaanvullingen van o.a. Banken Champignons, Koppert Cress en Eminent Food.

Seizoensgroente-en fruit meest populair

Groenten en fruit waarvan de verkrijgbaarheid samenhangt met één bepaald seizoen worden door consumenten het vaakst bekeken op Veggipedia. Zo was de wilde perzik in de zomer het meest populaire product. In het begin van de herfst schoot de vijgenpagina omhoog in bezoekersaantallen. Paarse spruitjes zijn het meest populair in de winter; afgelopen winter zochten maar liefst drieëntwintigduizend consumenten informatie over het paarse neefje van de spruit. 

Suggesties

Veggipedia bevat nu ruim 475 verschillende groente- en fruitsoorten en meer dan 400 overheerlijke recepten met groenten en fruit als hoofdingrediënt. Hiermee is Veggipedia.nl een uniek naslagwerk voor zowel professionals als consumenten. Veggipedia wordt beheerd door het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Mist u producten, heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie mail dan naar via info@nagf.nl