Interactieve sessie: samen groente- en fruitconsumptie van kinderen stimuleren

Op maandag 30 november organiseert het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) online een interactieve sessie. Deze sessie heeft als doel om de kracht te vergroten van initiatieven die de groente- en fruitconsumptie van jonge kinderen (0-6 jaar) stimuleren. Het NAGF zet zich in om de verhoging van de consumptie van groenten en fruit samen met partners te versnellen.

Samen met de deelnemers wordt op 30 november van 10:00 tot 12:00 uur onderzocht hoe de banden tussen initiatieven verder versterkt kunnen worden voor een betere samenwerking. Deze interactieve meeting is bedoeld voor initiatiefnemers van de ideeën die te vinden zijn op onze website en anderen die zich richten op het stimuleren van de groente- en fruitconsumptie van (jonge) kinderen.

Invulling van het programma

Tijdens het online programma zal Koen Joosten (kinderarts op de IC in Erasmus MC-Sophia) zijn visie geven op de relevantie van groente- en fruitconsumptie door kinderen en deelnemers uitdagen om gezamenlijk tot nog betere oplossingen te komen. Daarnaast zijn er break-out sessies om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Deelnemen?

Wilt u ook deelnemen? Stuur dan een mail naar Robin van Schaik (vanschaik@nagf.nl). Voor deelname krijgt u een bevestiging en zult u een uitgewerkt programma ontvangen. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers.

Bron: NAGF