Veggipedia
Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) is dé kennispartner als het om groenten en fruit gaat in Nederland; ook online. Met het unieke informatieplatform Veggipedia blijft het NAGF alle doelgroepen in Nederland voorzien van onafhankelijke informatie over groenten en fruit.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Op Veggipedia krijgt de consument antwoord op vragen over producteigenschappen van groenten en fruit, gebruik en bewaarmethode, voedingswaarde en informatie over de herkomst. Veggipedia bevat momenteel bijna 500 groente-en fruitsoorten en ruim 400 gezonde, lekkere recepten. Veggipedia is al meer dan 1 miljoen keer geraadpleegd.

De inhoud op Veggipedia laten we controleren door experts. Hiermee bouwen we aan de betrouwbaarheid van Veggipedia. Een dergelijke onafhankelijke ‘trusted source’ is uniek in de wereld.

Klik hier om naar Veggipedia te gaan

Veggipedia 2020

2020 was een goed jaar voor Veggipedia. Het informatieplatform had in 2020 maar liefst 1,5 miljoen bezoekers, een stijging van ruim 240% ten opzichte van 2019. Populaire producten waren onder andere koolrabi, vijg en tijm. 

Oproep

Veggipedia wordt mede mogelijk gemaakt door de inbreng vanuit de Nederlandse groenten- en fruitsector. Samen maken wij Veggipedia groter. Mist u producten, heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie mail dan naar via info@nagf.nl. 

 

Resultaten Veggipedia
Het aantal bezoekers van Veggipedia blijft alsmaar stijgen. Bekijk hier hoe vaak Veggipedia in de afgelopen jaren is geraadpleegd.
Open PDF
Infographic Veggipedia 2020
2020 was een goed jaar voor Veggipedia. Bekijk de cijfers in deze infographic.
Open PDF