Netwerk 'Groenten en fruit voor kinderen'
Dit netwerk bestaat uit initiatieven die zich richten op het stimuleren van de groente- en fruitconsumptie van kinderen. Samen met mensen uit de groente-en fruitsector, retail, het onderzoek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kijken we hoe we elkaar kunnen verder helpen en beter kunnen samenwerken.

Interactieve sessies

In november 2020 organiseerde het NAGF een eerste interactieve sessie voor het netwerk. De sessie werd afgetrapt met een inhoudelijke presentatie van Koen Joosten, kinderarts op de IC in Erasmus MC-Sophia. Vervolgens gingen de deelnemers uit elkaar in groepen om elkaar te leren kennen en om in gesprek te gaan hoe we elkaar verder kunnen helpen. 

De volgende interactieve sessie staat gepland om 31 mei 2021. Tijdens deze sessie krijgen twee initiatieven podium om hun project te presenteren waarna we met deelnemers in discussie gaan hoe we de projecten verder kunnen helpen. 

Interesse om deel te nemen aan het netwerk? Stuur een mail naar info@nagf.nl 

Video 

Binnenkort komt er een video op deze pagina beschikbaar waarin Koen Joosten vertelt over het belang van groenten en fruit voor jonge kinderen.