Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit
Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit' helpen we consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen en vragen wij aandacht voor de inzet van alle medewerkers in de groente- en fruitketen.

Het is voor iedereen merkbaar, het coronavirus heeft effect op ons dagelijks leven, hier en overal in de wereld. We hebben te maken met vergaande maatregelen die iedereen raken, zowel consumenten als de keten van groenten en fruit. Het eind is nog niet in zicht. Samen moeten we hier goed doorheen komen.

Daarom vraagt GroentenFruit Huis samen met het NAGF aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. 

De campagne loopt minimaal 6 weken: van zaterdag 28 maart tot vrijdag 8 mei.

Zorg voor groenten en fruit

We moeten juist nu goed zorgen voor onszelf en voor elkaar. Gezond eten met volop verse groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij. Met de recepten van Veggipedia kan iedereen snel aan de slag om voldoende groenten en fruit te eten.

Samen bereiken we meer! 

Door samen dit verhaal te vertellen aan Nederland - wij zorgen voor jullie groenten en fruit - creëren we meer impact! Hoe vaker mensen de boodschap tegenkomen, des te beter hij aankomt.

Hoe u daarbij kunt helpen? Door op uw social kanalen aandacht te besteden aan de campagne. Op de website van GroentenFruit Huis staat uitgelegd u dat doet.

Boodschappenlijstje weekmenu
Klik hier voor het boodschappenlijstje van weekmenu week 22.
Open PDF
Boodschappenlijst weekmenu
Klik hier voor het boodschappenlijstje van weekmenu week 23.
Open PDF