Dutch cuisine

Dutch Cuisine is voor iedereen die duurzaam wil koken en eten. Je vermindert namelijk het aantal voedselkilometers behoorlijk als je lokaal en bewust inkoopt. Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Dutch Cuisine verrassende, heerlijke gerechten die ook nog eens goed zijn voor het milieu. De chefs van de aangesloten restaurants koken via de principes van Dutch Cuisine. Ze kopen lokaal in, ze verwerken het hele, pure product en koken met de seizoenen mee via het 80/20 principe: groenten staan in de hoofdrol (80%) en een duurzaam stukje vlees of vis hebben een bijrol (20%). Zo zijn de gerechten minder belastend voor het milieu en kan jij zonder zorgen genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd. Laat je inspireren door de gerechten van de Dutch Cuisine chefs, zowel bij je thuis als buitenshuis. Proef de smaak van het seizoen en geniet van al het goeds wat onze Nederlandse eetcultuur je biedt.

Ook Dutch Cuisine doet mee aan de Dutch Food Week. Daarom promoten we samen met NAGF de Nationale Groente- en Fruitdag. Op 13 en 14 oktober inspireren we onze volgers op social media met heerlijke groenterijke lunchrecepten. 

Algemene informatie

Naam:
Dutch cuisine
Organisatie:
Dutch Cuisine
Contact:
Marjan Pijnenburg
Email: