De Kookhoek

De Kookhoek is hét platform voor kinderkoken. Met onze kookvideo’s en kinderkookboekenserie ontdek je waar eten vandaan komt én leer je daarmee de lekkerste gerechten maken. Liefde voor koken en kinderen is de passie waar De Kookhoek op drijft.
Vanuit onze kennis over kinderen, en onze kennis over het maken van leuke content, hebben wij De Kookhoek opgericht. We zagen steeds meer kinderen interesse tonen in koken maar zagen ook dat veel kinderen geen idee hebben waar hun eten vandaan komt. Wij vinden dat dit anders kan.
In De Kookhoek laten wij daarom kinderen en ouders zien waar hun eten vandaan komt, en inspireren we ze om zelf te gaan koken. Door een goede relatie met eten te bevorderen, hopen we bij te dragen aan het maken van meer bewuste keuzes. Zowel als het gaat om gezondheid, als om verspilling en duurzaamheid.

Op 14 oktober slaan we de handen ineen met de kindermerken Tommies en Spoony. We zetten een gezamenlijke winactie op waarbij je een een prachtige kleurenbox kunt winnen. Hou onze social media kanalen dus goed in de gaten! (@dekookhoekcom @ilovespoony @tommiessnackgroenten). Daarnaast inspireren we onze volgers op social media met een kleurrijk snackrecept. 

Algemene informatie

Naam:
De Kookhoek
Organisatie:
De Kookhoek
Contact:
Marije Dunning