Projecten-van-derden pagina van het NAGF breidt uit

Kent u de projecten-van-derden pagina van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) al? Deze pagina geeft een overzicht van projecten in Nederland die zich bezighouden met het stimuleren van de groente- en fruitconsumptie. Recent is deze pagina weer uitgebreid tot bijna 100 projecten.

Nieuwe projecten

Recent zijn er 11 nieuwe projecten toegevoegd aan de projecten-van-derden pagina van het NAGF. Deze projecten zijn Week van Snoepgoed, Innovatieplatform Groente, Groentepost, Smaaksafari koffer, Mama Deli, Vlogs met groenten en fruit, Zin in Koken, TommyTomato, MiFood, Tiny Restaurant en de Kookchallenge.

Het aanvullen van de projecten-van-derden pagina is een continue bezigheid. Zo houden we de pagina up-to-date. Mist u een project of wilt u een project aanmelden? Stuur dan een mail naar Robin van Schaik (vanschaik@nagf.nl).

De projecten-van-derden pagina staat zowel op de website van het NAGF (te vinden onder 'projecten') als op Veggipedia (te vinden in het hoofdmenu). Zo bereiken we zowel consumenten als professionals.  

Beter samenwerken

Met de projecten-van-derden pagina wil het NAGF de samenwerking tussen initiatieven versterken en zo de beweging richting een hogere groente- en fruitconsumptie versnellen. Hierdoor hoeft niet iedereen opnieuw het wiel uit te vinden. Het NAGF stimuleert iedereen die bezig is het met het verhogen van de groente- en fruitconsumptie de pagina te bekijken.  

Bron: NAGF