Lever uw informatie aan voor Veggipedia

Het zal u niet ontgaan zijn dat GroentenFruit Huis in samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit afgelopen zaterdag de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit' heeft gelanceerd. In deze campagne wordt de consument opgeroepen om aan de slag te gaan met de recepten op Veggipedia, de onafhankelijke en betrouwbare bron over groenten en fruit.

Momenteel bevat de online database 475 soorten groenten, fruit of kruiden en bijna net zoveel recepten die allemaal veel groenten en/of fruit bevatten. De afgelopen weken hebben elke dag zo'n 4000 mensen van Veggipedia gebruik gemaakt voor informatie en inspiratie. De verwachting is dat dit aantal zal blijven stijgen als gevolg van de campagne. Opvallend: de meeste consumenten zochten in deze periode op Veggipedia informatie over gember, kumquats, bleekselderij en linzen. Bij de recepten was de chinese kool met kip het meest populair.

De Veggipedia database is zo uitgebreid en betrouwbaar dankzij de input vanuit de groente en-fruitsector, bijvoorbeeld van Banken Champignons, Eminent Food, Koppert Cress en Nature's Pride. Samen maken we Veggipedia groter! Dus heeft u nog lekkere, kleurrijke recepten in uw database of ziet u nog producten die ontbreken? Meld dit dan via het contactformulier