Ga voor Kleur; eet een Elstar!

Vanaf zaterdag 16 september start een twee weken durende campagne voor de Hollandse Elstar door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) in samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF).

Vanaf zaterdag 16 september start een twee weken durende campagne voor de Hollandse Elstar door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) in samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF). Op Skyradio, Qmusic en Radio 1 is een vrolijke radiospot te horen, waarin een zingende marktkoopman de nieuwe Elstar oogst aanprijst. Rood, zoet en sappig, daar word je vrolijk van en het geeft je leven kleur! 

De NFO werkt in deze Elstar campagne samen met de campagne Ga Voor Kleur, om consumenten te inspireren meer kleur aan hun dag toe te voegen met fruit en groenten en het totale bereik te vergroten. Ga Voor Kleur is een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten & Fruit (NAGF) en GroentenFruit Huis, dat de doelstelling heeft om de groenten- en fruitconsumptie te verhogen. Aan deze Elstar campagne financieren naast de NFO ook de volgende partijen mee: Koninklijke Fruitmasters, the Greenery, Veiling Zaltbommel, Veiling Zuid Limburg, van Ossenbruggen fruit en Vogelaar Vredehof en het NAGF.