Alles over groenten en fruit nu op één plek

Stel, je hebt een idee om Nederlanders meer groenten en fruit te laten eten. Maar ben jij eigenlijk wel de eerste met dit idee? Zijn er best practices beschikbaar waar je van kunt leren? En hoeveel groenten en fruit eten Nederlanders eigenlijk? Het is lang nog niet zo makkelijk om hier de juiste antwoorden op te vinden. Wat zou het fijn zijn als er een plek was waar al deze informatie bij elkaar staat. Dat dacht het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) ook.

Daarom kun je nu op de website van het NAGF alles vinden wat te maken heeft met de consumptie van groenten en fruit in Nederland. De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Kennisbank over groenten en fruit

Een belangrijk nieuw onderdeel op de website is de kennisbank. Hier kunnen bezoekers alle relevante documentatie vinden rondom (het stimuleren van) de consumptie van groenten en fruit. Momenteel is de kennisbank gevuld met meer dan 60 rapporten, factsheets en artikelen. Het NAGF blijft de kennisbank aanvullen met up-to-date documentatie.

Ook handig

Op de nieuwspagina kun je direct het laatste nieuws zien omtrent groenten en fruit. Ook is er een speciale Ga voor Kleur-omgeving met een toolkit, beeldbank en informatie over de kleur van de week. Zo wordt meedoen met de Ga voor Kleur-campagne nog makkelijker.

Verder kun je op de projectenpagina in een oogopslag zien wat het NAGF allemaal doet, of al heeft gedaan, en wat voor projecten er nog meer lopen om de consumptie van groenten en fruit in Nederland te stimuleren.

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Neem gerust contact op; het NAGF denkt graag met je mee.