Nieuws

Tamara de Weijer bij RTL Late Night

NAGF Ambassadeur Tamara de Weijer is vanavond te gast bij Humberto Tan in het programma RTL Late Night. Zij zal hier meer vertellen over diabetes en het belang van meer groenten en fruit eten. Vergeet vanavond dus niet te kijken, 22.30 bij RTL 4. 
woensdag 18 oktober 2017/Aantal views (1)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Kleur van de Week: Paars

Deze week staat in het teken van paars. De kleur van radicchio! Je kunt deze groente op veel verschillende manieren gebruiken: in de salade, stoven of stomen. Lekker en kleurrijk!
maandag 16 oktober 2017/Aantal views (3)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Kleur van de Week: Groen

De wintergroenten liggen weer in de winkel, dus meer dan genoeg keuze in de groene groente. Wat dacht je van een overheerlijke stamppot boerenkool of andijvie? Kijk voor meer inspiratie en kleurrijke recepten op veggipedia.nl

maandag 9 oktober 2017/Aantal views (9)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Trendwatchers voorspellen nog meer kansen groente en fruit

Groente als businessmodel heeft de toekomst. Dat stelt een vandaag verschenen artikel in de Elsevier. Het geloof in de kracht van groente en fruit groeit en dit biedt kansen voor de groente- en fruitconsumptie in Nederland. 

donderdag 5 oktober 2017/Aantal views (47)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Veggipedia steeds vaker bezocht en uitgebreid met 100 nieuwe producten

Informatiedatabase Veggipedia, met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen  en nog veel meer, is uitgebreid met 100 nieuwe producten. 
dinsdag 3 oktober 2017/Aantal views (8)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:
RSS
123456789