Nieuws

Kleurrijke inhoud op de Negenmaandenbeurs

Niemand minder dan huisarts Tamara de Weijer opende op woensdagochtend 21 februari het Groente en Fruit plein op de Negenmaandenbeurs. Als ambassadeur van de campagne Ga voor Kleur weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens de eerste 1000 levensdagen van een kind te starten met gezonde voeding.
woensdag 21 februari 2018/Aantal views (15)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Ga voor Kleur op Negenmaandenbeurs

Een goede start voor je spruit begint bij de wortel! Rode bieten, gele kerstomaatjes, oranje sinaasappels, witte pastinaak en groene kool. Dit kleurrijke tafereel vind je tussen 21 en 25 februari op de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam.
donderdag 15 februari 2018/Aantal views (38)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Jumbo zet groenten en fruit in de spotlights

Jumbo zet groenten en fruit in de spotlights. Vanaf 7 februari kunnen klanten van de Jumbo zestien weken lang opdrachtkaartjes verzamelen met creatieve groente- en fruitrecepten voor het hele gezin: van ‘zoek de kokosnoot’ tot een ‘koe bammetje’
maandag 12 februari 2018/Aantal views (41)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Paars dé kleur van 2018; ook in groente en fruit

Groente blijft in 2018 de voorloper in culinaire trends. En kleur gaat daar een steeds belangrijkere rol in spelen. Dat voorspelt culinair trendwatcher Anneke Ammerlaan. 

woensdag 10 januari 2018/Aantal views (79)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:

Hongergevoel staat los van aantal calorieën

Zin in een snack waar je snel vol van zit én past binnen een gezonde leefstijl? Eet geschrapte worteltjes. “Die houden je lang bezig, zorgen voor veel gedoe met kauwen en slikken. Ze bevatten weinig calorieën maar je zit er snel vol van”
donderdag 4 januari 2018/Aantal views (81)/Reacties (0)/
Categorieën: NAGF
Tags:
RSS
12345678910Laatste